Test

AMKista uralle!

Yhteyshenkilöt: Johanna Penttilä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Elina Nurmikari Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

AMKista uralle! ESR-hankkeessa kehitetään ammattikorkeakoulusektorille yhtenäinen toimintamalli opiskelijoiden uraseurantatietojen keräämiseen ja levittämiseen. Hanketta koordionoi TAMK ja osatoteuttajina Otuksen kanssa ovat JAMK, TuAMK, OAMK ja HAMK kanssa. AMKista uralle! on osa Uraseurannat.fi-hankekokonaisuutta yhdessä töissä.fi ja LATUA-hankkeen kanssa. Hankkeiden yhteisenä tavoitteena on edistää korkeakoulujen valmiuksia edistää opiskelijoidensa työllistymistä valtakunnallisella tasolla.

Otus on mukana toteuttamassa AMKista uralle! -hankkeen uraseurantakyselymallia, jonka mittariston avulla voidaan vertailla korkeakoulutettujen työllistymistietoa kansallisesti ja kansainvälisesti. Mittaristosta tehdään soveltuvilta osin yhteinäinen molempien korkeakoulusektoreiden käyttöön yhdessä LATUA-hankkeen kanssa. Hanke jatkuu aina vuoteen 2017 asti.