Test

Etsimme toiminnanjohtajaa!

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sr. etsii toiminnanjohtajaa vuoden mittaisen sijaisuuden ajaksi. Otus on tutkimus- ja selvitystyötä tekevä yleishyödyllinen säätiö, joka tuottaa uutta tietoa koulutusjärjestelmistä, koulutuksesta ja opiskelijoista kaikilla koulutusasteilla. Toiminnanjohtajan lisäksi säätiössä työskentelee vuoden 2017 alussa kolme vakituista tutkimusta tekevää toimihenkilöä ja tarpeen mukaan projektihenkilöstöä.


Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2016 aikana, viimeistään 1.1.2017. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikaisuus kestää 31.12.2017 saakka.

Haemme johtajaa, jolla on tulevaisuusorientoitunutta näkemystä sekä liiketalouden ja taloushallinnon osaamista. Toiminnanjohtaja ei itse osallistu tutkimuksen tekemiseen, vaan hänen työtehtäviinsä kuuluvat säätiön henkilöstön esihenkilönä toimiminen, toiminnan ja talouden suunnittelu ja seuranta, toiminnan kannattavuuden arviointi ja kehittäminen, sisäinen laskenta, tutkimusrahoituksen hakeminen, myynti ja raportointi, henkilöstöhallinto sekä muu talous- ja yleishallinto. Aivan erityisenä haasteena vuonna 2017 tulee olemaan säätiön hankekirjanpidon periaatteiden, budjetoinnin ja työajanseurannan uudistaminen. Näin ollen työssä menestymisessä auttavat hyvä ymmärrys hankkeista ja taloudesta.

Olemme nuori ja toimelias työyhteisö, joka tekee vakavasti otettavaa tutkimusta innostavilla tavoilla. Olemme lisäksi juuri uudistaneet organisaatiomme, joten tulet tilanteeseen, jossa moni asia muuttuu ja uudistuu. Toivommekin, että sinulla on näkemystä siitä millainen on hyvä työpaikka, millaisille konkreettisille käytännöille taloudellisesti kestävä toiminta perustuu ja miten nämä kaksi tavoitetta yhdistetään. Ethän siis pelkkää tarttua toimeen - sinulla tulee olemaan vahva ja vastuullinen rooli uudistuvan säätiön rakentamisessa!

Toivomme, että olet rohkea ja inspiroiva johtaja, joka johtaa esimerkillään, kunnioittaa työyhteisönsä jäseniä ja arvostaa tutkimustyötä. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta liiketalouden ja/tai vaativista taloushallinnon työtehtävistä, ja että hallitset toiminnan taloudellisen kannattavuuden arvioinnin ja kehittämisen työkaluja. Arvostamme myös valtionavustusjärjestelmän tuntemusta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä ja henkilöstö- ja hankehallinnosta, erityisesti ESR-hankkeissa. Lisäksi työtäsi helpottaa, jos ymmärrät tutkimustyön periaatteet, mutta tutkija sinun ei tarvitse olla. Työsi tueksi tarjoamme osaavat, sydämelliset työkaverit ja rennon, usean eri järjestön muodostavan työyhteisön, josta ei intoa, tukea ja uusia ideoita puutu.

Hae meille toiminnanjohtajan sijaiseksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi (yhteensä maksimissaan 3 sivua) sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 17.11.2016 klo 23.00 mennessä otsikolla “Hakemus toiminnanjohtajaksi”. Aloitamme hakijoiden haastattelut mahdollisimman pian hakuajan umpeuduttua. Itsenäinen työ alkaa 1.1.2017 ja toivomme, että sinulla olisi jo sitä ennen mahdollisuus tulla perehtymään toimintaamme.

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiön toimitilat sijaitsevat Kampissa osoitteessa Lapinrinne 2, 00180 Helsinki. Toiminnanjohtajamme Laura Valkeasuo (050 3454 024) ja hallituksemme puheenjohtaja Eero Manninen (045 631 7145) antavat tehtävästä lisätietoja puhelimitse.