Test

Otus hakee määräaikaista tutkijaa!

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus etsii tutkijaa 2 kuukauden työsuhteeseen vuoden 2015 aikana. Tutkija tulee työskentelemään hankkeessa, jossa rakennetaan tasa-arvoindikaattori suomalaisen korkeakoulupoliittisen päätöksenteon tueksi.

Haemme otantamenetelmien jatko-opiskelijaa, jolla on jo käytännön työssä osoitettu kyky tuottaa tilastotieteellistä tietoa ja tekstiä. Tutkimustyössä vaaditaan kykyä tarkastella erilaisten tilastollisten tunnuslukujen ja estimaattorien käyttäytymistä hypoteettisista perusjoukoista simuloiduissa otosaineistoissa.

Tutkija tulee työskentelemään merkittävässä kansallisessa tutkimushankkeessa, jossa tuotetaan politiikkarelevanttia tietoa valtionhallintoon. Tutkimuksen on tilannut opetus- ja kulttuuriministeriö ja se valmistuu vuoden 2015 loppuun mennessä. Tutkija tulee työskentelemään yhteistyössä säätiön muiden tutkijoiden kanssa. Työssä vaaditaan kuitenkin myös itsenäistä otetta sekä kykyä ja mahdollisuutta tarttua aiheeseen nopeasti.

Otus tarjoaa tutkijalle mukavan, osaavan työporukan ja tilaisuuden osallistua merkittävää uutta tietoa luovaan tutkimusprojektiin. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden julkaista tulokset Otuksen julkaisusarjassa sekä mahdollisesti muilla foorumeilla yhteistyössä säätiön muiden tutkijoiden kanssa.

Työ sijoittuu säätiön vaativuustasolle 4, jonka peruspalkka on korkeakoulututkinnon suorittaneelle henkilölle 2541 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtainen kokemuslisä. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian, ja paikka täytetään heti sopivat hakijan löydyttyä.

Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiön toimitilat sijaitsevat Kampissa osoitteessa Lapinrinne 2, 00180 Helsinki.

Lisätietoja tutkimussuunnitelmasta antavat säätiön tutkijat Juhani Saari ja Leo Aarnio (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 050 368 1952, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 050 367 7259). Työsuhteesta ja palkkauksesta lisätietoja antaa, ja hakemukset vastaanottaa säätiön toiminnanjohtaja Laura Valkeasuo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 050 345 4024).